Over Ons

Foutmelding

User warning: The following module is missing from the file system: overly. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /var/www/jdbi2/includes/bootstrap.inc).

In 2009 werd JDBI opgericht vanuit de visie dat toepassingen op maat substantieel kunnen bijdragen tot de efficiëntie van processen en databeheer binnen organisaties.

JDBI kenmekt zich in werkwijze door een sterke interactie met de klant. JDBI denkt mee met de klant en helpt bij het uitwerken van het conceptidee. De ontwikkeling van concept gebeurt in alle transparantie. Door de klant reeds van bij het begin van het project toegang te genven tot de testomgeving kan hij elke verandering opvolgen, bijsturen waar nodig en tot nieuwe ideeën komen.

JDBI is gespecialiseerd in toepassingen en websites op maat met een grote complexiteit.

Er wordt bewust gekozen voor Drupal als basisplatform. Drupal koppelt een stabiele basis aan een grote flexibiliteit. Drupal is Open Source, opgestart door een Vlaming, en is wereldwijd één van de meest gebruikte proffesionele CMS systemen.

Drupal biedt de kracht en de flexibiliteit om op een snelle en efficiënte manier tot een betrouwbare oplossing te komen, zowel voor eenvoudige als complexe toepassingen. Nieuwe functionaliteiten kunnen zonder beperkingen geprogrammeerd worden en op een propere manier geïntegreerd